Tiplad fra Kolding karosserifabrik

Har du brug for at din ladvogn eller varevogn har et tiplad, så kan vi hos Kolding Karosserifabrik bygge et tiplad, som opfylder dine ønsker. Vi har også mulighed for at være behjælpelig med reparation og vedligehold.
Vi har tidligere klaret opgaver med tiplad og andre opbygninger efter kundens ønsker for mange forskellige erhverv. Vi har kunder i blandt andet Kolding og Odense samt resten af landet.

Ladvogn med tiplad

Alle vores tiplad er el-hydrauliske og kan bruges i mange forskellige erhverv. Hjælpe- og tiprammer er varmgalvaniseret og det er også muligt at få ladsider, som er nedfældelige. Bagsmækken kan enten være top- eller bundophængt.
Vi har mange års erfaring med opbygning af tiplad på ladvogne. Derfor har vi også mulighed for at hjælpe dig, hvis du har nogle specifikke ønsker. Vi kan løse alle opgaver som indebærer varevogn eller ladvogn med tiplad.

Tiplad til alle bilmærker

Hos Kolding Karosserifabrik har vi mulighed for at producere tiplad til varevogne og ladvogne i alle bilmærker. Vi har blandt andet også samarbejde med nogle bilforhandler, hvor vi sørger for at producere tiplad til deres kunder på de bilmærker som de forhandler.
Vi ønsker at vores kunder får en løsning som bedst mulig tilfredsstiller deres ønsker og behov. Derfor har vi også altid kunden og kundens behov i fokus, når vi kan løse en opgave.

Få uforpligtende tilbud på tiplad

Har du specifikke ønsker til et tiplad, som du ønsker at høre om er mulig eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud, så kan du altid kontakte os og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi står også gerne til rådighed til en uforpligtende snak.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 57 26 00 eller du kan sende din besked i en mail til eh@k-kf.dk.

Kolding ​Karosserifabrik

  • Møllebakken 20, Agtrup, 6091 Bjert
  • CVR: 76758514

Partner

Autoriseret
S.K.A.D værksted