Ombygning og indretning af varevogn

Søger du en virksomhed til ombygning og indretning af din varevogn, så kan Kolding Karosserifabrik hjælpe dig. Vi har også mulighed for at sørge for reparation og vedligehold af eksisterende ombygninger.
Vi har mulighed for at hjælpe dig uanset hvilken branche du arbejder i og kan derfor løse enhver opgave. Vi har tidligere hjulpet kunder i Kolding, Odense og resten af landet med en skræddersyet ombygning af deres varevogn.

Specialister i ombygning af varevogne

Vi har i de sidste mange år ombygget varevogne for en bred vifte af forskellige kunder, som alle har forskellige ønsker og behov. Vi er derfor specialister i ombygning af både varevogne, biler og andre køretøjer til erhverv.
Hvis du gerne vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig eller hvad dine muligheder er, så er vi altid klar ved telefonen med råd og vejledning. Vi har mulighed for at lave ombygninger i både aluminium, stål, PVC og træ.

Indretning af varevogn efter dine ønsker

Vi ved at alle virksomheder har forskellige ønsker og behov til deres varevogn. Din tilfredshed med den varevogn vi indretter er vores fokus og derfor er kunden altid i centrum hos os.
Vi starter med en dialog om dine ønsker og behov til en varevogn og derved kan vi sammensætte en løsning med både ombygning og indretning. På den måde passer varevognen til lige netop din virksomhed.

Hør mere om dine muligheder for ombygning og indretning af varevogn

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for en skræddersyet ombygning og indretning er din varevogn, så tøv ikke med at tage kontakt til Kolding Karosserifabrik. Vi har brede kompetencer inden for branchen og kan helt sikkert finde den rette løsning til dig.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 57 26 00 eller ved at sende din besked på mail til eh@k-kf.dk.

Kolding ​Karosserifabrik

  • Møllebakken 20, Agtrup, 6091 Bjert
  • CVR: 76758514

Partner

Autoriseret
S.K.A.D værksted