Opbygning af varebil

Har du specifikke ønsker til opbygningen af en varebil, så kan vi hos Kolding Karosserifabrik hjælpe dig. Vi har brede kompetencer inden for opbygning af varebiler efter specifikke ønsker og behov.
Vi har hjulpet mange forskellige kunder som alle har specielle ønsker til deres varebil. Vores kunder er placeret over hele landet og vi har for eksempel hjulpet kunder i både Kolding og Odense.

Opbygning af varebil til forskellige formål

Har din varebil et specifikt formål og kræver derfor en opbygning som er lavet efter dine ønsker og behov, så har vi mulighed for at hjælpe dig. Vi har mulighed for at lave opbygninger i både aluminium, stål, træ og PVC alt efter hvad der bedst tjener dine behov.
Vores kunders tilfredshed er vigtig for vores forretning og derfor er kunden også altid i centrum, når vi står over for en ny opgave. Vi lytter til dine ønsker og behov og løser opgaven, så opbygningen af varebilen er mest tilfredsstillende for dig og din virksomhed.

Mange års erfaring med opbygning af varebil

Hos Kolding Karosserifabrik har vi mange års erfaring med opbygning af varebil til mange forskellige erhverv. Det har derfor givet os brede kompetencer til at klare opgaver for alle typer af brancher.
Udover opbygning af varebiler har vi blandt også mulighed for at være behjælpelig med opbygning af autotransportere, lastbiler og andre køretøjer. Vi sørger for at løse opgaven, så løsning er mest tilfredsstillende for dig.

Kolding Karosserifabrik kan hjælpe med opbygning af din varebil

Uanset om du ønsker en snak om dine muligheder eller du ønsker et uforpligtende, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan hjælpe med opbygning af varebiler til alle formål.
Vi kontaktes på telefon 75 57 26 00 eller du kan sende din besked på mail til eh@k-kf.dk, så har vi mulighed for at aftale nærmere ud fra dine ønsker.

Kolding ​Karosserifabrik

  • Møllebakken 20, Agtrup, 6091 Bjert
  • CVR: 76758514

Partner

Autoriseret
S.K.A.D værksted