Liftservice udføres af Kolding Karosserifabrik

Hos Kolding Karosserifabrik udfører vi montering, reparation og service af lifte på vores værksted i Kolding, eller mobilt. Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med liftservice i Kolding, Vejle, Odense og resten af Danmark. Vi har mange mere end 30 års erfaring inden for branchen og kan derfor tilbyde råd og vejledning, der hjælper dig med at finde den bedste mulige løsning.

Har du en lastbil, varebil eller ladvogn, som er monteret med kran eller lift, så skal der udføres et lovpligtigt serviceeftersyn mindst én gang om året. Den opgave klarer Kolding Karosserifabrik. Vores erfarne medarbejdere stiller deres kompetencer og værktøj til rådighed og udfører en hurtig og effektiv service.

Liftservice tilbydes i Kolding

Vi klarer alt indenfor liftservice og kranservice

Råder du over én eller flere kraner og lifte, der trænger til et serviceeftersyn, men kan du ikke overskue besværet i at transportere dem alle til vores værksted? Så tøv ikke med at kontakte Kolding Karosserifabrik, vi kører gerne ud i vores servicevogn, der er udstyret til at udføre mange forskellige serviceopgaver.

På vores værksted i Kolding udfører vi alle former for service af kraner og lifte, uanset hvor stor eller lille opgaven er. På værkstedet udfører vi desuden montering af kraner og lifte både for og bag på vognladet. Vi montere kraner fra alle fabrikater og tilbyder altid en solid og kvalitetsbevidst service.

Udover kran- og liftservice tilbyder en bred vifte af andet karosseriarbejde. 

Vi udfører blandt andet:

Vi lagerfører et stort udvalg af reservedele og ekstra udstyr

Mangler du reservedele til lift, ladvogn eller lastbilen, råder vi over et stort lager, med et bredt sortiment af diverse reservedele og ekstra udstyr. Vi er blandt andet leveringsdygtige indenfor elektriske komponenter, aluminiumsprofiler og slisker.

Har vi ikke de reservedele du står og mangler, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Kontakt os og få et tilbud på liftservice

Har du spørgsmål vedrørende eftersyn af lifte og kran eller har du brug for råd og vejledning fra vores kompetente medarbejdere? Vi står altid klar til at give en hjælpende hånd.

Kontakt os på telefon 75 57 26 00 eller e-mail eh@k-kf.dk og få et uforpligtende tilbud på liftservice. Du kan også udfylde vores kontaktformular med de relevante informationer, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kolding ​Karosserifabrik

  • Møllebakken 20, Agtrup, 6091 Bjert
  • CVR: 76758514

Partner

Autoriseret
S.K.A.D værksted