Alukasse til varebil eller lastbil

Har du brug for at få bygget en alukasse på din varebil eller lastbil? Så kan Kolding Karosserifabrik hjælpe dig. Vi kan lave alle former for reparationer og opbygning af karosserier, lifte og kraner på både varebiler og lastbiler.
Varebiler og lastbiler med alukasser bruges indenfor flere forskellige erhverv og kan eksempelvis bruges som flyttebil. Vores kunder dækker blandt andet over kommuner og håndværkere i Kolding, Odense og resten af landet.

Alukasse til varebil og lastbil

Vi har stor erfaring med alukasser og vi kan derfor løse enhver opgave med ladopbygning på erhvervsbiler. Det er vores ønske at have tilfredse kunder og derfor har vi også kunden og kundens behov i centrum, når vi står over for en opgave. 
Vi opbygger alukasser efter dine ønsker og behov. Vi har også mulighed for at isolere alukasser, så de kan fungere som kølebiler. Har du brug for råd og vejledning står vi også gerne klar ved telefonen.

Ladopbygning til fx værktøj og maskinstativer

Alukasser ​bliver brugt af fragtfirmaer, flyttemænd, vaskerier og andre, som har brug for en ladopbygning, hvor man for eksempel kan have sit værktøj, maskinstativer og meget andet. Der er i det hele taget tale om en ladkasse af alu og finer, som har mange anvendelsesmuligheder.
​En aluminiumskasse​ bliver bygget på en varmgalvaniseret stålramme, hvor der bliver lagt en hel bund i krydsfiner. Bunden er 21 millimeter, forsmækken er 600 millimeter, og siderne er 300 millimeter.

Kontakt os for tilbud på alukasse på varebil eller lastbil

Hvis du ønsker en snak om dine muligheder for en ladopbygning med alukasser til værktøj, maskiner eller andet udstyr. Ved en snak om dine ønsker og behov har vi også mulighed for at udarbejde et uforpligtende tilbud på den specifikke opgave.
Vi kan kontaktes ved at ringe på telefon 75 57 26 00, eller ved at sende en besked på mail til eh@k-kf.dk.

Kolding ​Karosserifabrik

  • Møllebakken 20, Agtrup, 6091 Bjert
  • CVR: 76758514

Partner

Autoriseret
S.K.A.D værksted