Alukasse til varebil eller lastbil

Har du brug for en alukasse / aluminiumskasse til din varebil eller lastbil? Hos Kolding Karosserifabrik laver vi alle former for opbygning og reparation af karosserier, lifte og kraner på varebiler og lastbiler. En aluminiumskasse​ kan for eksempel fungere som en flyttebil. Vores kunder er alt fra kommuner til håndværkere i blandt andet fra Odense, Kolding og mange andre steder.

​Ladopbygning til værktøj og maskinstativer

Aluminiumskasse​bliver brugt af fragtfirmaer, flyttemænd, vaskerifirmaer og andre, som har brug for en ladopbygning, hvor man for eksempel kan have sit værktøj, maskinstativer og meget andet. Der er i det hele taget tale om en ladkasse af alu og finer, som har mange anvendelsesmuligheder.

​En aluminiumskasse​ bliver bygget på en varmgalvaniseret stålramme, hvor der bliver lagt en hel krydsfinersbund. Bunden er 21 millimeter, forsmækken er 600 millimeter, og siderne er 300 millimeter.

​Vi løser alle opgaver inden for opbygning af erhvervsbiler, og det kan være alt fra en ladvogn til en presenning. Vi sætter altid vores kunder i centrum, da kundens behov og tilfredshed er afgørende. Samtidig står vi klar ved telefonen med råd og vejledning.

​Kontakt os for at få et tilbud på en alukasse / aluminiumskasse​

Du er altid velkommen til at få flere oplysninger om de mange muligheder for opbevaring af værktøj, maskiner og andet udstyr. Vi tager gerne en snak, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud på opbygning af en alukasse / aluminiumskasse​.

​Du kan ringe på telefon 75 57 26 00 for at aftale det nærmere forløb, eller du kan skrive til e-mail: eh@k-kf.dk eller at@k-kf.dk

Kolding ​Karosserifabrik

  • Møllebakken 20, Agtrup, 6091 Bjert
  • CVR: 76758514

Partner

Autoriseret
S.K.A.D værksted