Lager - reservedele hos Kolding karosserifabrik

Er du på udkig efter reservedele til en af dine vogne, så tag først et kig på hvilke reservedele vi kan tilbyde hos Kolding Karosserifabrik. Vi tilbyder kompetent vejledning og hjælper dig til at finde de rette reservedele til din varebil eller ladvogn. 
Vi sørger for at du nemt og bekvemt kan finde og få fat i de reservedele, du har brug for. Vi har mange års erfaring med reservedele til forskellige bilmærker og derfor kan vi også hjælpe dig. 

Reservedele til varebiler og ladvogne

Hos Kolding Karosserifabrik arbejder vi primært med varebiler, autotransportere samt opbygning og reservedele hertil. Vi har mange års erfaring i vores branche og derfor kan du også være sikker på at vi giver god vejledning og høj service.
Vi holder til i Kolding, men tilbyder at hjælpe kunder i hele landet. Det er ligegyldig for os om det er en stor eller en lille opgave vi står over for - vi har altid kunden i centrum og vi ønsker at tilfredsstille vores kunder med det vi leverer.  

Vores lager af reservedele

Vi har altid et lager af reservedele, som du kan se her på siden. Vores lager indeholder:

Hvis du har brug for en reservedel, som du ikke ser på vores hjemmeside, så er det selvfølgelig muligt at vi kan skaffe den til dig. 

Savner du nogle reservedele?

Ser du den reservedel du mangler eller savner du en - vi kan altid være behjælpelig med en reservedel til din varebil eller ladvogn. Vi har et lager af forskellige typer reservedele, men vi har også mulighed for at skaffe nogle som du ikke ser her.
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 57 26 00. Du har også mulighed for at sende en mail til at@k-kf.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med reservedele. 

Kolding ​Karosserifabrik

  • Møllebakken 20, Agtrup, 6091 Bjert
  • CVR: 76758514

Partner

Autoriseret
S.K.A.D værksted