Kølebiler

Har du brug for en kølebil til at opbevare og transportere fødevarer og andre temperaturfølsomme varer, så kan Kolding Karosserifabrik hjælpe dig. Vi sørger for at opbygge din varebil, så den har det kølerum, du har brug for.
Vi har tidligere erfaring med kølebiler til flere forskellige erhverv, som har brug for en bil, som kan holde deres varer kolde under transporten. Vi holder til i Kolding, men har også mulighed for at hjælpe kunder i Odense og resten af landet.

Kølebil til dine specifikke behov

Hos Kolding Karosserifabrik er kunden i centrum og derfor sørger vi også for at lytte til dine ønsker og behov, når vi skal opbygge en kølebil til din virksomhed. På den måde kan vi også finde den mest tilfredsstillende løsning til den enkelte virksomhed.
Vi har tidligere fremstillet kølebiler for flere forskellige erhverv og derfor er vi også klar over at det behovene er forskellige. Skal der eksempelvis både være kølerum og fryserum i bilen og skal den også køle når motoren er stoppet. Det er bare nogle af de ting vi er opmærksomme på, når vi spørger ind til behovene i den enkelte virksomhed.

Mange års erfaring med opbygning af kølebiler

Vi har mange års erfaring med kølebiler og derfor er vi også klar ved telefonen hvis du har brug for råd eller vejledning. Vores erfaring har givet os brede kompetencer inden for vores branche og derfor kan du trygt lade os sørge for en kølebil til din virksomhed.
Har du brug for anden indretning af en varevogn, som ikke involverer køle- eller fryserum, så har vi også mulighed for at være behjælpelige med det.

Brug for at vide mere om kølebiler

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for en kølebil, som er opbygget efter dine specifikke behov. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 57 26 00 eller ved at sende din besked på mail til eh@k-kf.dk.

Kolding ​Karosserifabrik

  • Møllebakken 20, Agtrup, 6091 Bjert
  • CVR: 76758514

Partner

Autoriseret
S.K.A.D værksted