Presenningsopbygning til chassisbiler og lastvogne

Skal du have en ny presenning til din ladvogn? Hos Kolding Karosserifabrik kan vi fremstille opbygninger med presenninger til mange forskellige formål. Vi kan også lave en opbygning med presenning til din ladvogn.
​Vi laver alle former for opbygning af erhvervsbiler, og vi sætter altid vores kunder i centrum, da vores kunders behov og tilfredshed er afgørende for os. Vi står altid klar ved telefonen med råd og vejledning.

Presenning til din ladvogn eller lastbil

Har du specifikke ønsker til hvordan opbygningen med presenning skal være på din lastbil eller ladvogn. Vi har mange års erfaring med forskellige specialopbygninger til ladvogne og andre erhvervsbiler.
Vores kompetencer rækker over opbygninger for en bred vifte af forskellige kunder, som alle har forskellige behov til deres presenningsopbygning. Vi har blandt kunder i Odense, Kolding og resten af landet.

Alukasse med presenning

En presenning til lastbil eller ladvogn består typisk af en varmgalvaniseret stålramme, som har en kraftig presenning af gummi og PVC. Der er et utal af muligheder for opbygninger alt efter hvad jeres ønsker og behov er.
Vi kan for eksempel kombinere en opbygning til presenning med en alukasse. Der kan også være tale om en delvis afdækning af en ladbil, således noget af ladet stadig er åbent. Du kan se eksempler på presenninger længere nede på siden.

Kontakt os og høre mere om presenning til ladvogne

Vi står altid til rådighed til en uforpligtende snak om dine muligheder for en opbygning med presenning og eksempelvis en alukasse og de kombinationsmuligheder, som der er. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.
​Du kan ringe på telefon 75 57 26 00, hvis du vil have mere at vide, eller du kan skrive din besked til eh@k-kf.dk.

Kolding ​Karosserifabrik

  • Møllebakken 20, Agtrup, 6091 Bjert
  • CVR: 76758514

Partner

Autoriseret
S.K.A.D værksted