Autotransporter opbygges og repareres

Skal du have en ny autotransporter? Hos Kolding Karosserifabrik har vi specialiseret os i opbygninger og reparation af lastvognskarosserier, lifte og kraner. Vi har kunder i blandt andet Odense, Kolding og mange andre steder. Vi har mere end 30 års erfaring inden for opbygger branchen, og har kunder i hele landet.

Speciale i opbygning af autotransporter

Vi løser alle opgaver inden for opbygning af erhvervsbiler på gule plader. Det kan være alt fra en varevogn til en ladvogn. Vi tager gerne imod specielle udfordringer, og vi har stor ekspertise med opbygning af enhver form for autotransporter.

​En autotransporter er en ladbil, der samler andre personbiler op. Den bliver ofte kaldt et fejeblad/knæklad. Vi bygger dem i aluminium, og de bliver udstyret med slisker og hjulstop samt træk-spil til at samle skadede biler op med.

​Vi sætter altid kunden i centrum, da vores kunder behov og tilfredshed er afgørende for os. Samtidig står vi altid klar ved telefonen med råd og vejledning.

​Kontakt os for at få et tilbud på en opbygning

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for opbygning af chassisbil, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på en autotransporter.

Du kan ringe til os på telefon 75 57 26 00 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail:eh@k-kf.dk eller at@k-kf.dk

Kolding ​Karosserifabrik

  • Møllebakken 20, Agtrup, 6091 Bjert
  • CVR: 76758514

Partner

Autoriseret
S.K.A.D værksted