Autotransporter opbygges og repareres

Har du brug for en autotransporter som opfylder dine ønsker og behov. Hos Kolding Karosserifabrik har vi specialiseret os i reparation og opbygninger af lastvogne, lifte og kraner efter kunders ønsker.
Vi har mere end 30 års erfaring indenfor branchen og som karosserifabrik har vi opbygget autotransportere til mange forskellige erhverv med vidt forskellige behov. Vi har hjulpet kunder i både Kolding, Odense og resten af landet.

Speciale i opbygning af autotransporter

Når det kommer til enhver type af autotransporter, så kan vi stå for opbygningen af det ligegyldig hvad dine ønsker og behov er. Vi har kompetencerne til at løse alle opgaver inden for opbygningen af erhvervsbiler på gule plader.
​Vi sætter altid kunden i centrum, da vores kunders behov og tilfredshed er afgørende for os. Samtidig står vi altid klar ved telefonen med råd og vejledning. Vi tager også gerne imod specielle udfordringer med opbygning af autotransportere.

Autotransporter med lad, ramper og slisker

En autotransporter er en ladbil, der kan samle andre personbiler op. Den bliver også kaldt fejeblad eller knæklad. Vi har mulighed for at opbygge både lad, ramper og slid, så det er tilpasset dine ønsker.
Opbygningen bliver foretaget i aluminium og bliver også udstyret med hjulstop og træk-spil til at samle bilerne op. Har du behov for en erhvervsbil med tiplad, så har vi også stor erfaring med det.

Kontakt os for tilbud på opbygning af autotransporter

Har du brug for en autotransporter som er specialbygget til jeres behov, så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på opbygningen, som passer til din virksomhed.
Du kan ringe til os på telefon 75 57 26 00 for at høre mere, eller du kan skrive en besked til os på mail til eh@k-kf.dk.

Kolding ​Karosserifabrik

  • Møllebakken 20, Agtrup, 6091 Bjert
  • CVR: 76758514

Partner

Autoriseret
S.K.A.D værksted