Bilindretninger

Hos Kolding Karosserifabrik tilbyder vi hjælp med indretning af din firmabil. Vores bilindretning er tilpasset den enkelte kunde. Vi har mange års erfaring i vores branche og har tidligere indrettet biler for mange forskellige erhverv.
Vi har også mulighed for at hjælpe med reservedele og presenning til erhvervsbiler. Vi har vores base i Kolding, hvorfra vi også har mulighed for at hjælpe kunder i Odense og mange andre steder i landet.

Bilindretning efter dine ønsker og behov

Vores speciale er inden for alle typer af specialopbygninger af både biler og andre køretøjer som varevogne og ladbiler. Vi arbejder med indretninger i både aluminium, stål, PVC og træ. Er du i tvivl om hvordan din varebil bedst indrettes, så står vi også klar ved telefonen.
Dine ønsker og behov er altid i centrum, da vi ønsker at du får et tilfredsstillende resultat. Alle vores bilindretninger er skræddersyet til at kunne passe bedst til den enkeltes behov og ønsker.

Professionel bilindretning

Med speciale indenfor enhver opbygning af forskellige typer af varevogne og ladbiler kan vi tilbyde professionelle løsninger til alle brancher. Vi kommer også gerne med løsningsforslag, hvis du er i tvivl om hvordan din bil kan indrettes.
Vi er klar over at alle virksomheder har forskellige behov og derfor sørger vi også for at komme med en løsning som tager udgangspunkt i jeres arbejdsgange og dagligdag i bilerne. På den måde mener vi også at du får mest glæde ud af din firmabil.

Hør mere om dine muligheder

Har du brug for en varebil eller varevogn som er indrettet efter dine behov, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til en uforpligtende snak om dine muligheder inden for bilindretning.
Vi kan kontaktes på telefon 75 57 26 00. Du har også mulighed for at sende din besked via mail til eh@k-kf.dk.

Kolding ​Karosserifabrik

  • Møllebakken 20, Agtrup, 6091 Bjert
  • CVR: 76758514

Partner

Autoriseret
S.K.A.D værksted