Presenningsopbygning til chassisbiler og lastvogne

Skal du have en ny presenningsopbygning? Hos Kolding Karosserifabrik har vi specialiseret os i alt inden for
karosserier, alukasser, lifte og kraner til på chassisbiler, lastvogne og andre ladvogne. Vi kan for eksempel lave en lastbil-presenning på en ladvogn. Vi har kunder i blandt andet Odense og Kolding samt mange andre steder.

​Kombination af alukasse med en lastbil-presenning

Vi kan tilbyde forskellige løsninger inden for lastbil-presenninger. En lastbil-presenning består typisk af en varmgalvaniseret stålramme, som har en kraftig presenning af gummi og PVC.

Vi kan for eksempel kombinere en lastbil-presenning med en alukasse. Der kan også være tale om en delvis afdækning af en ladbil, således noget af ladet stadig er åbent. Du kan se eksempler på presenninger længere nede på siden.

​Vi laver alle former for opbygning af erhvervsbiler, og det kan være alt fra alukasser til presenninger. Vi sætter altid vores kunder i centrum, eftersom vores kunders behov og tilfredshed er afgørende for os. Vi står altid klar ved telefonen med råd og vejledning.

​Kontakt os for at høre mere om presenningsopbygning

Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på en presenningsopbygning. Vi starter gerne med en snak om mulighederne for en lastbilopbygning, herunder de forskellige kombinationsmuligheder. Vi kan også give en pris på en alukasse.

​Du kan ringe på telefon 75 57 26 00, hvis du vil have mere at vide, eller du kan skrive til e-mail:

eh@k-kf.dk eller at@k-kf.dk

Kolding ​Karosserifabrik

  • Møllebakken 20, Agtrup, 6091 Bjert
  • CVR: 76758514

Partner

Autoriseret
S.K.A.D værksted